Website Care

Je geeft om je website, net zoals ik dat doe. Daarom bied ik een betaalbare en transparante manier van Website Care aan zodat je altijd op de hoogte bent van de staat van jouw website.

Transparant met Modules

Website Care bestaat uit modules. Kies je pakket zorgvuldig aan de hand van je wensen.

Back-ups

Voorkom dat je website niet meer hersteld kan worden na een update of wijziging en waardevolle informatie permandent verloren gaat.

Dode Link Monitor

Het komt vaak voor dat je website verborgen dode links (404) bevat. Wanneer een bezoeker op zo’n link terecht komt, is de kans groot dat deze de website verlaat.

Security Monitor

Uw website kan slecht beveiligd zijn tegen kwaadaardige software. Voorkom dat je website misbruikt en slechter gevonden wordt.

Performance Tracker

Je kunt de snelheid van je website automatisch laten meten en terugzien in je rapport zodat je tijdig actie kunt (laten) ondernemen.

Downtime Monitor

Wanneer je website onbereikbaar is wil je dit als eerste weten. Met de Downtime Monitor krijgt je realtime een melding wanneer dit het geval is.

SEO-Tracking

Met SEO-Tracking kunt je zelf opgeven met welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en traceren hoe hoog je verschijnt in de zoekresultaten.

Krijg Inzicht met Rapporten

Bij elk pakket krijg je rapporten. Rapporten zijn de sleutel van Website Care. Je ontvangt ze op een gewenste frequentie* en ze bevatten alle informatie van je modules.

Vraag & Antwoord

Wanneer word Website Care geactiveerd?

Nadat je via deze website je gewenste pakket besteld hebt, zal Robin Tepe direct aan de slag gaan om je site in te stellen voor Website Care. Wanneer je website niet door Robin Tepe gerealiseerd is, krijg je mogelijk nog enkele vragen. Na activatie krijgt je de factuur.

Hoe word Website Care gefactureerd?

Je betaalt je abonnement voor één jaar. De maandprijs wordt dus vermenigvuldigd door twaalf. Bij annuleringen krijg je de resterende maanden teruggestort. 

Heb ik meer back-up mogelijkheden?

Bij het ‘Essentieel’-pakket word je website maandelijks geback-upt, bij ‘Basis’ om-de-week en ‘Compleet’ elke week. Je hebt de mogelijkheid om nog frequenter dan het compleet pakket, back-ups te maken. Namelijk elke 12 uur, elke 6 uur en elk uur. Deze kun je seperaat bestellen.

Kan ik Website Care annuleren?

Het is mogelijk om voor de 20e van elke maand je abonnement te annuleren. Wanneer je in voortwerkende kracht een betaling voldaan hebt voor de maanden na je annulering zal je het resterende bedrag binnen 30 dagen teruggestort krijgen.

Is elke website geschikt?

Een website, gemaakt door Robin Tepe, is altijd geschikt. Andere websites moeten verbonden zijn met de CMS van WordPress om geïnstalleerd te worden. Wanneer je niet zeker weet of dit bij jouw website het geval is, kun je contact opnemen

Zijn er voorwaarden aan de rapporten?

Ja, je kunt zelf bepalen hoe frequent je een rapport wenst te ontvangen*. Zo kun je bij het ‘Compleet’-pakket ook kiezen voor een maandelijks rapport of alleen op aanvraag. Restricties aan de rapporten staan in de voorwaarden.

* De rapport-frequentie keuze is afhankelijk van je gekozen pakket.