Tracker Trace App

Een iOS app waarmee trackers in teamverband gevolgd kunnen worden met de bijbehorende functies als bellen, chatten en uitgebreide positiebepaling.

Remob Application Design

Inloggen

Gebruikers hebben de mogelijkheid om in te loggen in de app met het account welke door het beveiligingsbedrijf aangeleverd wordt, zelf een account aanmaken is vanwege veiligheidoverwegingen niet mogelijk. De indicator in de linkerhoek en de bottom bar weergeven de serverstatus.

De achtergrondkleur is donder zodat het gebruik van de app door agenten niet opvalt wanneer zij deze 's avonds gebruiken.


Login Screen

Zaak Selecteren

Elke gebruiker krijgt een lijst met zaken tot welke zij permissie hebben. Dit scherm is zichtbaar na een succesvolle inlog en laat informatie zien over de laatst ge├╝pdate stad, de route welke de tracker heeft afgelegd sinds de laatste inlog en de tijd van de laatste beweging. Het groene kilometercijfer weergeeft de afstand tussen de gebruiker en de tracker.

Hoeveel mensen er bij de zaak betrokken zijn is te zien bij het mannetjes-icoon.


Case Selector

Operatie

Het operatiescherm wordt zichbaar wanneer een zaak geselecteerd is.

Dit scherm vormt het middelpunt van de app en bied de mogelijkheid om snel te schakelen naar een andere operatie. Daarnaast kan de gebruiker ook selecteren welke trackers en teams hij wil volgen en informatie van elk te bekijken.


Operation Screen

Chat

Om in contact te blijven met anderen in dezelfde zaak is een ingebouwde chatbox noodzakelijk. De gebruiker kan de chat snel openen door rechtsboven vanuit elk scherm op het chaticoon te tikken.


Chat Screen

Het nemen en verzenden van een foto is direct vanuit de app mogelijk.


Chat Photo Screen

Kaart

De kaart is gebaseerd op het ontwerp van Apple Maps sinds iOS 10. Geselecteerde teams en trackers kunnen hierop worden getoont. Ook kan de gebruiker naar een lokatie zoeken en de kaart switchen tussen Apple Maps Kut en Google Maps binnen dezelfde interface.

Teams worden weergegeven in blauw. trackers in oranje.


Map Map Selector

Kompas

Wanneer de gebruiker dichtbij een tracker is, kan er gebruik worden gemaakt van het kompas om de juiste locatie te benaderen. De app zoekt zelf welke tracker het meest dichtbij de huidige GPS locatie van de gebruiker is. Van deze tracker wordt meer informatie getoont zoals signaalsterkte, afstand in meters en snelheid van de tracker.


Compass

Overige Schermen

Search Case, App Settings and Feedback Screen
P.U.R.E. Coach App

P.U.R.E. Coach App

Een applicatie om zowel het beste bij sporters als coaches naar boven halen, gepaard met een unieke methodologie en koppeling met sportclubs.

Happy Italy App

Happy Italy App

Een Applicatie welke is ontwikkeld om bestaande bezoekers van Happy Italy vaker naar het restaurant te laten komen doormiddel van slim persuasive design.

Trace App

Apple Watch Workout App

Een Apple Watch App om de ren-workout te meten met de unieke focus om de doelen van de gebruiker te behalen.

Laten we iets moois maken

Stuur een e-mail

[email protected]

Laat een bericht achter

 WhatsApp