P.U.R.E. Coach App

Een applicatie om zowel het beste bij sporters als coaches naar boven halen, gepaard met een unieke methodologie en koppeling met sportclubs.

PURE staat voor Power, Uniqueness, Resilience en Ethics en is bedoeld om sporters beter te doen presteren. Met de PURE methodologie kan progressie traceerbaar worden gemaakt en kunnen de juiste trainers worden aangewezen.


Hub

De app moest een hub worden voor alle sporters. Hierbij kunnen zij niet alleen hun eigen doelen stellen en statistieken raadplegen maar ook hun eigen agenda, die van hun personal trainer en de sportclub bekijken. Al deze elementen, samen de meest recente feedback van hun trainer moet in één opslag present zijn op het startscherm.

wireframe Pupil Hub

De hub is voor een trainer uiteraard anders dan voor een pupil. Daarom heeft een trainer of coach beschikking tot aan meer uitgebreide omgeving waarin zijn leerling.

Trainers Hub

Doelen en Statistieken

Statistieken zijn erg belangrijk in de sportwereld voor zowel de sporter als zijn trainer of coach. Uitgebreide statistieken zijn direct vanuit het startscherm te raadplegen. Binnen de doelen is het ook mogelijk om het overzicht van een persoonlijk schema te bekijken.

Statistieken

Smart Ball

De app fungeert als verlengde van de PURE Smart Ball. Met behulp van deze bal kunnen er trainingen worden gegeven en heeft een coach individuele inzicht.

Training

P.U.R.E. Methodologie

De PURE Methodologie kan worden nagestreefd als een coach de PURE Mindset Test heeft afgenomen. Dit is een korte test welke direct na de onboarding wordt aangeboden en waarmee de ‘growth’ en ‘fixed’ kan worden bepaald. De uitslag is direct na de test inzichtelijk.

Sporter ≠ Trainer

Binnen de app zijn er twee interfaces. Deze van de sporter en deze van de trainer. Waar de sporter een gedetailleerd overzicht van zijn eigen progressie en agenda ontvangt heeft de trainer een goed overzicht van de progressie van haar sporters, club of team.

Trainers View

Trainers

Binnen de PURE methodologie is het van belang dat sporters toereikende en passende trainers kunnen vinden om een specifieke doelen te bereiken. Het is dan ook voor sporters mogelijk om gemakkelijk naar trainers te zoeken maar ook voor trainers gemakkelijk om andere trainers aan te bevelen.

Pupils Control

Clubs

Veel sporters zijn gekoppeld aan één of meerdere clubs. Door clubs aan de app te koppelen is het mogelijk om de clubagenda gemakkelijk terug te vinden en jezelf te vergelijken met teamgenoten.

In-App Clubs

P.U.R.E. voor Android Sneak Peek

Het P.U.R.E. platform is bedoeld om voor iedereen overal toegankelijk te zijn. In de toekomst is het mogelijk dat P.U.R.E. ook voor Android beschikbaar gesteld wordt. Hierbij een sneak peak van de vertaling van Apple Human Interface naar Google Materiaal Design.

In-App Clubs

Participanten (op werkbeschrijving)

 • Orpheo Koulen - Chief Executive Officer
 • Kevin Brown - Chief Technology Officer
 • Orlando Welles - Chief Marketing Officer
 • David Brown - Head of Development
 • Robin Tepe - Digital Product Designer
 • Brian Schut - Interaction Designer
 • Axel Tichelaar - Sports Scientist
 • Patric Frimpong - Mental Coach
 • Lead Scoring Campagne

  Lead Scoring Campagne

  Doormiddel van een chatbot experience laten wij marketeers in aanraking komen met scoring binnen leadmanagement.

  Growth-Driven Redesign

  Growth-Driven Redesign

  Volgens Growth-Driven Design Methode de website voor DigiVox fundamenteel herontwerpen.

  Trace App

  Apple Watch Workout App

  Een Apple Watch App om de ren-workout te meten met de unieke focus om de doelen van de gebruiker te behalen.

  Laten we iets moois maken

  Stuur een e-mail

  [email protected]

  Laat een bericht achter

   WhatsApp