Fashion Portfolio Website

Website redesign van Fashion Designer Mevan Kaluarachchi Portfolio.

Merk Verrijking

Mevan Kaluarachchi is een freelance fashion designer onder de merknaam 'Mevan'. De kernwoorden van zijn branding zijn wit, strak en met de focus op beeld. In zijn werk zit de kracht in de detaillering. In zijn vorige website kwam dit minder goed naar voren. In het redesign is deze detaillering ook in het onwerp meegenomen.

Mevan Branding

Nieuwe Interpretatie van de Homepage

De homepage was in de laatste website zo minimalistisch mogelijk gehouden. De meest recente collectie werd weergegeven met de daarbijbehorende call to action. In het nieuwe ontwerp werd er meer focus gelegd op het triggeren van de bezoeker. Als het meest recente project de bezoeker niet aanspreekt is ook de tweede zichtbaar en een actie naar alle collecties. Daarnaast is er ook een video en informatie over de designer zichtbaar. Het menu is met de dropdowns inventiever maar grotendeels hetzelfde.


Sleep met de cursor

Vorige Homepage
Nieuwe Homepage

Redesign van Homescreen

Mevan Archive

Van Collecties naar Archief

In de vorige website bestond een pagina met een overzicht van alle collecties. Naarmate van tijd werden hier echter ook vaak andere soorten content in geplaatst. Vanaf nu is deze pagina vervangen door een archief. In het archief is ruimte voor al het werk wat Mevan uitgebracht is, zelfs speciale opdrachten en video's.

Vorige Archive pagina
Nieuwe Archive pagina

Redesign van het archief

Mevan Archive

Big & Bold Collectiepagina's

Er zit veel werk achter het maken van een collectie. Vaak gaat dit ook gepaard met een verhaal en een gevoel welke de designer wilt overbrengen. Dit verhaal kwam in de vorige website niet goed naar voren, nu heeft de designer ruimte om hier tekst te plaatsen. Daarnaast worden de afbeeldingen gestructeerder weergegeven met een beter fullscreen weergave.

Vorige collectie pagina
Nieuwe collectie pagina

Redesign van de Collectiepagina's

Bezoekes blijven inspireren

Veel bezoekers zullen op een collectiepagina terecht komen vanuit doorverwijzingen of zoekopdrachten. Het is belangrijk om deze bezoekers te blijven inspireren met ander werk en zo engagement te creƫren. Onderaan de collectiepagina's en andere subpagina's zoals informatie over de designer wordt nu featured work weergegeven die daaraan bij zal dragen.

Featured Work
Growth-Driven Redesign

Growth-Driven Redesign

Volgens Growth-Driven Design Methode de website voor DigiVox fundamenteel herontwerpen.

Lead Scoring Campagne

Lead Scoring Campagne

Doormiddel van een chatbot experience laten wij marketeers in aanraking komen met scoring binnen leadmanagement.

P.U.R.E. Coach App

P.U.R.E. Coach App

Een applicatie om zowel het beste bij sporters als coaches naar boven halen, gepaard met een unieke methodologie en koppeling met sportclubs.

Laten we iets moois maken

Stuur een e-mail

[email protected]

Laat een bericht achter

 WhatsApp